Український флот від Болграда до Маріуполя водночас зі всією країною підняв Прапор

Фото

Сьогодні на кораблях, катерах, суднах, у військових частинах Військово-морських сил Збройних сил України, а також містах базування підрозділів флоту відбулось урочисте підняття Державного Прапора України.

У міжнародному аеропорту «Одеса» урочиста церемонія підняття прапора відбулась за участі керівництва флоту на чолі з командувачем ВМС України контр-адміралом Олексієм Неїжпапою, міського голови та представників Одеської міської ради, керівництва військ оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ, Повітряного командування «Південь» Повітряних сил ЗСУ, Військової академії (Одеса), Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України, а також керівництва та особового складу роти почесної варти Одеського гарнізону і військового оркестру.

На Одещині ВМС ЗС України провели урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора / Фото: ВМС ЗС України

“Сьогодні Військово-морські сили разом з українським народом відзначають одне з головних державних свят. У всіх місцях базування національного флоту, від Болграда до Маріуполя, водночас зі всією країною було піднято Державний Прапор України, адже це символ нашої єдності, честі, гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення”, - заявив Неїжпапа.

Читайте також: Над Києвом підняли найбільший прапор України

У 7 обласних центрах України, зокрема в Одесі встановлені флагштоки висотою від 30 до 100 метрів та підняті найбільші в областях прапори.