На Харківщині завершується ремонт мосту на виїзді з Чугуєва

Велике будівництво

У Харківській області за програмою Президента «Велике будівництво» завершується ремонт моста через річку Сіверський Донець на виїзді з м. Чугуєва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

«Роботи на штучній споруді дороги Н-26 Чугуїв – Мілове через річку Сіверський Донець на виїзді з міста Чугуєва у напрямку селища Малинівка проводять у межах Програми Президента України «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області (САД), довжина штучної споруди 1989 року побудови становить 108,94 п.м.

«Роботи на об’єкті розпочато у кінці лютого поточного року. Протягом п’яти місяців було проведено ремонт правого та лівого проїзду, а саме: заміна мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у двох шарах, виконано ремонт опор та прогонових будов. Крім цього, на мосту встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовано водовідведення та покриття на тротуарах зі зносостійкого сучасного матеріалу», - зазначили у САД.

Наразі роботи на об’єкті майже завершено; залишилося нанести розмітку, влаштувати освітлення та прибрати будівельний майданчик.

Читайте також: За програмою «Велике будівництво» розширять ділянку дороги Київ – Харків – Довжанський

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника керівника Офісу Президента та координатора “Великого будівництва” Кирила Тимошенка, основна задача програми у 2021 році — будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділень та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів по всій країні.