На Луганщині перекинулася маршрутка - п’ятеро постраждалих

Фото

ДТП сталася на трасі «Старобільськ – Луганськ» поблизу Щастя. П’ятеро пасажирів госпіталізовані.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомила начальниця відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«Сьогодні, 23 липня, до чергової частини Щастинської поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-21 смт. Новоайдар сталася ДТП, є постраждалі. Співробітниками слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, встановлено, що приблизно о 15.50 на автодорозі Н-21 сталася ДТП за участю пасажирського автомобіля «MERSEDES-BENZ SPRINTER» під керуванням 55-річного водія», - йдеться в повідомленні.

ДТП на Луганщині/Фото: Тетяна Погукай, Facebook

Мікроавтобус рухався з смт. Станиця-Луганська до м. Харків з шістьма пасажирами. Водій не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив виїзд автомобілю за межі проїжджої частини у кювет.

Читайте також: ДТП з потягом і фурою на Закарпатті: постраждали п’ятеро осіб

Внаслідок ДТП пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Постраждалим на місці пригоди медиками та поліцейськими була надана допомога та п'ятеро з них були госпіталізовані до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).