На Полтавщині реконструювали приймальне відділення лікарні

Велике будівництво

На Полтавщині у межах програми "Велике будівництво" закінчили реконструкцію приймального відділення у Хорольській центральній районній лікарні.

Ще у шістьох містах аналогічні роботи тривають, повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова.

"У межах президентської програми «Велике будівництво» повністю завершена реконструкція приймального та травматологічного відділень під відділення невідкладної медичної допомоги в Хорольській центральній районній лікарні. Туди вже завезли рентгенапарат, а до кінця березня очікуємо поставлення комп'ютерного томографа. Незабаром відділення розпочне приймати пацієнтів", - йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що зараз тривають роботи в приймальних відділеннях лікарень у Гадячі, Горішніх Плавнях, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Полтаві. Всі вони будуть такими ж сучасними й потужними, як приймально-діагностичне та рентгенологічне відділення хірургічного корпусу в обласній лікарні імені Скліфосовського, які відкрили у Полтаві наприкінці минулого року.

Читайте також: У Дніпрі на об'їзній дорозі почали будувати дворівневу розв'язку

Як повідомляв Укрінформ, початок національного проєкту «Велике будівництво» ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, у межах проєкту на понад 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.