Міністр оборони нагородив бійців у вінницькому госпіталі

Фото

Міністр оборони Андрій Таран відвідав поранених на сході України військовослужбовців, які проходять лікування у військовому госпіталі у Вінниці, і вручив їм нагороди.

Про це повідомляється на сайті Міноборони.

«Ваша особиста мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України є зразком виконання військового обов’язку, - наголосив очільник оборонного відомства під час вручення нагород.

Міністр оборони оглянув умови лікування та стан розбудови матеріальної бази Вінницького військового госпіталя / Фото: mil.gov.ua

Зокрема, медалі «За поранення» та грошові сертифікати отримали військовослужбовці оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ молодший сержант Олександр Петленко та старший солдат Олександр Ковальчук.

Також міністр оборони оглянув умови лікування та стан розбудови матеріальної бази Вінницького військового госпіталю. Він ознайомився із матеріальною базою медичного закладу та його роботою в умовах карантину, відвідав нещодавно відремонтований пральний комплекс, який відповідає найсучаснішим стандартам. Оглянув реконструкцію ванного відділення клініки санаторного лікування, де функціонуватиме підводний душ-масаж, душ Шарко, циркулярний душ і підводне витягування хребта та клініку травматології, яку невдовзі відкриють для відвідувачів, поінформували в пресслужбі.

Міністр поспілкувався із медичними працівниками госпіталю та нагородив їх цінними подарунками та відомчими відзнаками.

Читайте також: В українській армії — вже понад пів сотні хворих на COVID-19

Таран також ознайомився з можливостями та станом готовності закладу до прийому, у разі необхідності, військовослужбовців, хворих на COVID-19.

Як повідомлялося, станом на 29 квітня у ЗСУ кількість інфікованих коронавірусом зросла до 52 військовослужбовців.