На Одещині чоловік напав з ножем на прикордонника

Фото

В Одеській області чоловік, який незаконно потрапив в Україну з Молдови, де його розшукують за підозрою у вбивстві, напав з ножем на інспектора прикордонної служби. Зловмисника затримали.

Про це повідомляє Держприкордонслужба на своїй сторінці у Facebook.

"Про підозрілу особу на околиці села Домниця, що в Подільському районі Одещини, повідомили місцеві жителі. Дільничний інспектор прикордонної служби виявив незнайомця за 800 метрів від державної межі. На вимогу пред’явити документи чоловік кинувся на прикордонника з ножем. На щастя, правоохоронцю вдалось роззброїти та затримати нападника", - йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, затриманий незаконно перетнув українсько-молдовський кордон, бо тікав від кримінальної відповідальності.

Його розшукували за скоєння вбивства в місті Рибниця.

Злочинця, попередньо громадянина Молдови, доставили до пункту тимчасового тримання в Подільську.

Читайте також: На кордоні з Молдовою встановили системи протидії ядерній контрабанді

Як зазначили в Держприкордонслужбі, тепер іноземцю доведеться відповідати і перед українським законодавством: за незаконне перетинання державного кордону (ст. 204-1 КУпАП), злісну непокору прикордоннику (ст. 185-10 КУпАП). У діях затриманого вбачаються також ознаки кримінального злочину, передбаченого ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Фото: Facebook Державної прикордонної служби України