У Харкові зіштовхнулися маршрутка й автівка - 15 постраждалих

Фото

Поліція встановлює обставини ДТП у Харкові, в якій постраждали 15 осіб.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

"Подія сталася близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників. На проїжджій частині зіштовхнулися автомобілі «Рено Мастер» та маршрутний мікроавтобус «Рута». Попередньо, в результаті аварії травм зазнали два пасажири іномарки та 13 пасажирів маршрутки. Зараз лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Як виявилося, маршрутка була нелегальною.

Про це повідомив у Facebook директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Сталося все приблизно о 8:30-8:40 ранку, на вулиці Тракторобудівників, напроти заправки ХАДО, - аварія з нелегальною маршруткою і вантажівкою. Попередньо - близько десяти постраждалих пасажирів. Знову ж попередньо, винен водій вантажівки, але то поліція нехай з'ясовує", - зазначив Сидоренко.

На випередження питання, як нелегал міг виїхати на маршрут, Сидоренко пояснив: "З боку профільного департаменту були численні звернення з цього приводу в транспортну інспекцію, але ніяких адекватних дій з їх боку зроблено не було".

Читайте також: ДТП у Харкові: захист Дронова оскаржив закриття справи проти експертів

Усі потерпілі доставлені до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги із травмами різного ступеню тяжкості.