У мерії Одеси проходять обшуки: на хабарі викрили чиновників

Співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції і Генеральної прокуратури України здійснюють обшуки в департаменті комунальної власності Одеської міськради на Артилерійській вулиці. Одній із чиновниць стало зле, викликали "швидку".

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в Департаменті захисту економіки НПУ.

"Правоохоронці викрили посадовців департаменту міськради у причетності до хабарництва. Наразі проводяться першочергові слідчі дії", - зазначили у прес-службі ДЗУ.

Подробиць щодо фактів, які стали приводом для відкриття кримінальноого провадження, не надають. Вхідні двері адмінбудівлі закрито, поліцейські пропустили всередину лише бригаду медиків та адвоката.

Читайте також: Детективу вручать підозру за бездіяльність НАБУ у справі Укроборонпрому - Луценко

Як повідомлялося, раніше правоохоронцями, що здійснили обшуки в департаменті комунальної власності, було розпочато кримінальне провадження за фактами заволодіння посадовцями багатомільйонними бюджетними коштами Одеси під час придбання будівлі колишнього заводу «Краян». У цьому департаменті тоді вилучили жорсткий диск комп’ютера та пакет документів, на підставі яких на лаві підсудних опинилась група чиновників мерії.