На заводі у Лисичанську стався вибух, загинула жінка

13 квітня 2019 року до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух технологічного обладнання в цеху виробництва кісного клею на ТВД “Лисичанський Желатиновий завод”.

Про це йдеться сторінці в Facebook начальник Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«За даним фактом слідчими розпочато досудове розслідування, встановлюються обставини події. На місце події одразу ж прибули співробітники слідчо-оперативної групи та патрульні наряди, керівництво ГУНП, Лисичанського відділу поліції, Управління патрульної поліції, співробітники та керівництво ДСНС», - повідомила Погукай.

Вона зазначила, що наряди співробітників поліції здійснюють охорону громадського порядку та публічної безпеки навколо заводу. Даний факт зареєстровано. Причина руйнування встановлюється. Вирішується питання щодо кваліфікації даного факту.

Розслідуванням кримінального провадження будуть займатися слідчі Головного управління Національної поліції в Луганській області, додала Погукай.

Читайте також: Вибух на хімзаводі на Тайвані: евакуювали 10 тисяч селян

Як повідомлялося, сьогодні вранці, 13 квітня, до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що в цеху одного з заводів міста сталося руйнування стіни.

Під час ліквідації руйнування та пошуку ймовірних постраждалих під завалами правоохоронці знайшли тіло 56-річної працівниці заводу.

Фото: ГУ ДСНС України у Луганській області