У Рівному двоє затриманих за крадіжку з офісу кандидата у Президенти

У Рівному поліцейські затримали двох місцевих жителів за підозрою у крадіжці майна з офісу кандидата у Президенти.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

“25 лютого до поліції надійшло повідомлення від мешканця Рівного, що уночі невідомий скоїв крадіжку з офісного приміщення однієї з політичних партій. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник проник до приміщення шляхом пошкодження вхідних металопластикових дверей і викрав комп’ютерну техніку. У ході оперативно-розшукових заходів працівники Рівненського відділу поліції встановили особу крадія. Ним виявився 21-річний житель села Кідри Володимирецького району. Його затримали в орендованій квартирі”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду помешкання оперативники виявили на горищі частину викраденої техніки. За словами зловмисника, іншу частину він встиг віддати товаришу, а той - здав її до ломбарду. Встановлено, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, утім тоді відбувся умовним терміном.

“Крім того, сьогодні, 27 лютого, рівненські оперативники затримали спільника - 23-річного рівнянина, який здав викрадене майно до ломбарду. У нього поліцейські виявили та вилучили відповідні чеки”, - додали у МВС.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: ЦВК затвердила кошториси виборчих округів на 885 мільйонів

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року. ЦВК зареєструвала 44 кандидати на пост глави держави.