НАБУ обшукало кабінети губернатора Полтавщини і двох його підлеглих - ЗМІ

НАБУ провело обшуки на робочих місцях посадовців Полтавської обласної держадміністрації.

"Сьогодні о 6 ранку Головний підрозділ детективів НАБУ провів обшуки за місцем проживання у першого заступника голови Полтавської ОДА Андрія Пісоцького та у директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Тимофія Голбана. О 8 ранку слідчо-оперативні дії провели у робочих кабінетах цих чиновників, а також у кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка, який наразі перебуває у Києві. Окрім цього детективи здійснили обшук у радника Андрія Пісоцького — Олександра Літвінова", - йдеться у повідомленні.

Як стверджує видання, його журналістім із достовірних джерел стало відомо, що слідчо-оперативні дії відбуваються в рамках кримінального провадження щодо реконструкції Полтавського аеропорту, а також утримання доріг Полтавської області в 2018 році.

Читайте також: Фонд держмайна домовився з НАБУ про оперативний обмін даними

"Відомо, що у детективів є запитання щодо компанії «Алві Род», яка отримала кошти на утримання, однак фактично робіт не виконувала", - пише "Полтавщина".

В.о. гендиректора аеропорту «Полтава» Володимир Окара повідомив "Полтавщині", що про обшуки нічого не чув, детективи не навідувались до нього.