Обшуки в Миколаївській мерії: чиновники заявляють про "політичне замовлення"

У Миколаївській міськраді вважають обшуки 18 лютого в департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій "політичним замовленням"і готують позов до суду.

Про це йдеться в офіційній заяві департаменту на сторінці у Facebook.

«Про існування політичного замовлення керівництву департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, було відомо давно. Сьогоднішні слідчі дії, що мали місце у кабінетах департаменту, ще раз про це засвідчили. Ми працюємо виключно в межах чинного законодавства і нам нічого приховувати», - йдеться у повідомленні.

Там також зазначається, що наразі слідчі дії завершено. "Нічого компрометуючого не знайдено", - стверджують чиновники. Також вони підкреслили, що "департамент готовий відстоювати свою правоту в судах будь-якої інстанції".

Читайте також: Поліція проводить обшуки у Миколаївській мерії

Як повідомляв Укрінформ, 18 лютого поліція у рамках кримінального провадження за фактом розтрати майна провела низку обшуків у Миколаївській міській раді.

Посадовці, за попередньою змовою із суб’єктами господарської діяльності, вчинили правопорушення, імовірно з метою привласнення або розтрати коштів на користь третіх осіб, заявляють правоохоронці. Йдеться про гроші, виділені на реконструкцію з термосанацією, капітальний ремонт опалення та покрівлі з утепленням фасаду будівлі спортивної школи та надання послуг з розробки схеми теплопостачання міста.