ДТП на Житомирщині: перекинувся автомобіль конвойної служби, є постраждалі

Фото

На околиці Житомира сталася ДТП, в яку потрапили дві автівки та транспортний засіб конвойної служи поліції, що перевозив трьох заарештованих.

У результаті аварії травми отримали двоє людей, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирщини.

«Попередньо встановлено, що близько 11.00 у м. Житомирі, по вул. Київське шосе, водій BMW, 29-річний житомирянин, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «ГАЗель» роти конвойної служби ГУНП в Житомирській області, від чого той перекинувся на бік. У подальшому з ним зіткнувся автомобіль Renault Kangoo під керуванням 33-річного жителя с. Глибочиці Житомирського району, який їхав позаду у попутному напрямі», - йдеться у повідомленні.

Водій Renault Kangoo отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Крім того, медична допомога надавалась 29-річній поліцейській конвойної служби.

Читайте також: Нарколог підтверджує опіати в аналізах Зайцевої, але заперечує наркотичне сп'яніння

Автомобіль поліції транспортував 3 арештованих, вони не отримали травм - після огляду лікарями їх було доставлено до місця утримання.

Нині триває з’ясування та фіксація всіх обставин події. Попередня кваліфікація – ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.