У Дніпрі зі стріляниною затримали громадян Грузії

Відео

Поліцейські Дніпра для затримання групи крадіїв-іноземців застосували вогнепальну зброю. Під час переслідування порушники чинили опір поліцейським.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Двоє громадян Грузії 32-х та 42-х років прибули на територію України для ведення злочинної діяльності та можуть бути причетні до серії майнових злочинів – розбоїв, грабежів та квартирних крадіжок, скоєних на території Дніпропетровської області та України», - йдеться в повідомленні.

У поліції пояснили, що автомобіль підозрюваних поліцейські помітили 9 листопада ввечері на вулиці Байкальської в Дніпрі. На неодноразові вимоги патрульних зупинитися водій не реагував і продовжував рух. Щоб затримати злодіїв, поліцейські застосували вогнепальну зброю. В результаті автомобіль з пошкодженими колесами вдалося зупинити, а втікачів – затримати.

Читайте також: П’ятеро поранених: поліція пояснила, чому "мовчала" про стрілянину в лісосмузі Краматорська

Затримані доставлені в Індустріальне відділення поліції Дніпра. Їм загрожує кримінальна відповідальність за опір співробітникам поліції, передбачена ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.