У Харкові горів студентський гуртожиток, 6 постраждалих

Фото

Пожежа у дев'ятиповерховому студентському гуртожитку по вулиці Целініградській гасили вночі у Шевченківському районі Харкова: постраждали 6 осіб 35 були евакуйовані.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник прес-служби Головного управління ДСНС у Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"Повідомлення про пожежу у студентському гуртожитку по вулиці Целініградській, 58 надійшло на номер "101" о 04:15. Це дев'ятиповерховий гуртожиток Харківського національного університету радіоелектроніки. У кімнаті на п'ятому поверсі горіли домашні речі та холодильник. Площа пожежі становила близько 10 кв. м, при цьому весь поверх заповнив дим", - зазначив Лупандін.

За його словами, було проведено негайну евакуацію студентів, у тому числі з верхніх поверхів: "В цілому було врятовано п'ять осіб, а також евакуйовано 35 осіб".

"Внаслідок пожежі постраждали шість осіб: троє студентів з кімнати, де сталася пожежа, і ще троє - з інших кімнат. Вони намагалися погасити пожежу до прибуття рятувальних підрозділів. З незначним отруєнням чадним газом їх доставили у відділення токсикології другої міської лікарні для обстеження", - додав Лупандін.

Читайте також: На Полтавщині юнаки врятували 80-річну жінку від загибелі у вогні

За його словами, о 04:30 пожежу локалізували, а о 05:07 повністю ліквідовували: "Причина і збитки встановлюються".

Фото: Depo