У 95-ій бригаді обирали найкращого кухаря

Фото

У 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗС України пройшов конкурс на звання кращого кухаря військової частини. 

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Військові кухарі різних підрозділів змагалися у теоретичній та практичній майстерності приготування страв", - зазначається у повідомленні.

Як уточнюється, конкурс складався з трьох етапів: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польових кухонь та, нарешті, приготування першої і другої страв. Серед усього різноманіття страв, які можуть приготувати військові кухарі, контрольними було вирішено обрати борщ український зі сметаною та плов зі свининою.

У 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді обирали кращого кухаря / Фото: mil.gov.ua

Кожен з 11-ти учасників до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви та подати їх для дегустації членам журі, до складу якого входили всі охочі.

Читайте також: У Командуванні Повітряних сил провели урочисті заходи

До речі, перед подачею всі страви перетасовувались, тому кожен з учасників подавав на дегустацію страву свого товариша, що додало прозорості в оцінці майстерності військових кухарів.

Володарі призових місць отримали набори ножів та грошові заохочення на придбання кухонного приладдя.