Друзі Гандзюк пропонують 100 тисяч за інформацію про нападника

За інформацію, яка допоможе знайти чоловіка, який напав на радника херсонського мера Катерину Гандзюк, її друзі пропонують 100 тис. грн.

Про це написав у Facebook адвокат Масі Найєм.

"Друзі Катерини вирішили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника, буде виплачена винагорода 100 000 гривень", - йдеться у повідомленні.

У дописі надається також фоторобот нападника, складений друзями та колегами Гандзюк.

"Роздивіться його уважно, будь ласка. Можливо, вам вдасться впізнати когось. Цей чоловік як мінімум декілька днів відвідував четвертий Таврійський мікрорайон. Можливо бував в міськраді і біля. Але він може бути мешканцем будь якого населеного пункту України", - зазначив Найєм.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 31 липня в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою співробітницю міської ради, відому громадську активістку Катерину Гандзюк. Потерпілу з опіками 30% тіла доправили у реанімацію. Лікарі оцінили її стан як стабільно тяжкий. Наразі її літаком доставили до Києва.

Читайте також: Постраждалій співробітниці Херсонської міськради надали держохорону

Попередню правову кваліфікацію нападу "хуліганство" пізніше змінили на ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", а 1 серпня перекваліфікували як "замах на вбивство".