Смертельна ДТП на Миколаївщині: водія вантажівки відправили під домашній арешт

Водію вантажівки - учаснику ДТП на Миколаївщині, де загинули п’ятеро громадян Білорусі, обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області . 

"23 липня слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником, та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту 42-річному водієві вантажівки, за участі якої сталась  автокатастрофа на трасі поблизу смт Криве Озеро", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на підозрюваного покладено ряд обов'язків, зокрема, прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді за першою вимогою у визначений час, здати на зберігання слідчому паспорт для виїзду за кордон, утримуватися від спілкування з постраждалими та свідками в даному кримінальному провадженні.

Читайте також: Нове смертельне ДТП: Ford на швидкості влетів у припарковану фуру

Як уже повідомляв Укрінформ, 20 липня близько п’ятої години ранку на 289 км автодороги "Київ-Одеса", неподалік смт Криве Озеро відбулось зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen, що рухався за маршрутом "Одеса-Гомель", з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка за попередніми даними, стояла з правого боку проїжджої частини.

Внаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями  доставлені до медичного закладу. Всі вони є громадянами республіки Білорусь.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Фото: Нацполіція