У Чернігові чоловіка прив’язали до стовпа з табличкою "Я ватнік"

У Чернігові, в районі Красного мосту, чоловіка віком приблизно 50 років прив’язали до дорожнього стовпа з табличкою "Я ватник".

Відео із прив’язаним нібито за наругу над стелою пам’яті Небесної сотні розмістив у Facebook громадський активіст Олександр Тарнавський.

"Затриманий чернігівський ватнік", - написав він над відеотрансляцією.

За словами коментатора, покараний чоловік днями зіпсував стелу пам’яті Небесної сотні в центрі Чернігова, а раніше сидів у тюрмі за згвалтування дітей.

Під час прямої трансляції такого самосуду на місце прибули поліцейські.

Читайте також: Біля посольства РФ у Києві з'явився "золотий" Путін

Як розповів кореспонденту Укрінформу старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції в Чернігівській області Віталій Копистко, руки прив’язаного були склеєні позад стовпа скотчем. На місці події знаходилися відомі поліції представники Національного корпусу "Азов", в тому числі, учасник АТО Олександр Тарнавський. Правоохоронцям хлопці сказали, що чоловік сам попросив прив’язати його до стовпа.

Поліцейські відв’язали "ватніка" і повезли в міський відділок поліції.

"Документів у нього при собі не було, тому важко сказати, чи це той самий чоловік, який днями жбурляв пляшки у стелу Небесної сотні і був затриманий поліцією. Але візуально він на того хулігана схожий", - сказав Копистко.

За його словами, чоловіка оглянули медики. Зараз слідчо-оперативна група з’ясовує, чи чоловіка прив’язали насильно чи він дійсно про це сам попросив.