"Зникнення" двох дітей у Тернополі: п'яному чоловіку було не до дочок

Інформація про викрадення двох дітей на вокзалі Тернополя – фейк.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

«Відшукати загублених дітей – із таким проханням звернувся до працівників поліцейської станції, розташованої на залізничному вокзалі Тернополя, житель одного із сіл району. Чоловік повідомив про зникнення дівчат, 2005 та 2009 років народження. Поліцейські за допомогою технічного обладнання оперативно встановили місцезнаходження неповнолітніх і з’ясували, що їх ніхто не викрадав», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заявник разом із доньками зібрався провідати дружину, яка була на відпочинку. Поки не було потяга, родина вирішила поїсти в одному з місцевих закладів громадського харчування.

Читайте також: На Тернопільщині зросла кількість дітей, які захворіли на кишкову інфекцію

Тато замовив собі алкогольний напій. За деякий час чоловік сп’янів та заснув. Донькам не вдалося його розбудити, а тому забрали батьків мобільний.

Коли чоловік прокинувся близько опівночі і побачив, що дітей поруч немає,  звернувся до поліцейських про нібито викрадення малолітніх дочок.

Відтепер чоловікові доведеться відповідати за адміністративне  порушення - неправдивий виклик спеціальних служб та невиконання обов’язків щодо виховання дітей.