На Донеччині Князєв представив нового керівника кримінальної поліції

Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив у Маріуполі нового начальника кримінальної поліції Головного управління Нацполіції в Донецькій області Артема Киська, який до цього очолював управління карного розшуку поліції Донеччини.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

За словами Князєва, Кисько є досвідченим оперативником, який присвятив боротьбі зі злочинністю на Донеччині 16 років. Працював у карному розшуку Донецька. У 2014 році виїхав до Маріуполя та був призначений на посаду начальника управління карного розшуку обласного главку. 

"В умовах терористичної загрози організував роботу карного розшуку прифронтової області. Брав участь у бойових діях у Дебальцевому, де отримав поранення при виході з оточення", - зазначив Князєв.

Читайте також: Поліцію Запорізької області очолив виходець з Луганщини

Голова Нацполіції наголосив, що очікує від нового керівника ефективної роботи з протидії злочинності, зокрема, в умовах реінтеграції окупованих територій.

Згідно з повідомленням, на рахунку Киська – десятки вдалих спецоперацій, одна з найризикованіших – вивезення із вже окупованого Донецька понад 500 одиниць зброї, прапору Донецької області та обласного главку. Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня та відзнакою МВС "Вогнепальна зброя".