У Львові знову шукають вибухівку у бізнес-центрах та на ринку

Віртуальний терорист знову повідомив про замінування у Львові трьох бізнес-центрів за тими  ж адресами, що й напередодні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник Управління безпеки міста Юрій Діль.

"Повідомлення про замінування бізнес-центрів на вудицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницього  надійшло на електронну пошту управління від того ж адресата, що й напередодні", - зазначив Діль.

За його словами, Управління безпеки міста повідомило про інцидент поліцію та СБУ. Зараз на місцях працюють відповідні служби, людей евакуюють.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні віртуальний терорист "замінував" ці ж об`єкти. Правоохоронці евакуювали із бізнес-центрів понад 800 осіб, ретельно обстежили будівлі та прилеглу до них територію. Вибухівки виявлено не було.

Читайте також: Із трьох "замінованих" у Львові бізнес-центрів евакуювали 800 осіб

"Замінували" у Львові ще один об`єкт – Краківський ринок.  Цього разу повідомлення надійшло на оперативну лінію 102.  На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Правоохоронці обстежують торгівельні приміщення та територію ринку, проводиться евакуація працівників та відвідувачів. Також поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав повідомлення про замінування.