На Миколаївщині протестувальники припинили блокування доріг

На Миколаївщині відновлено рух дорогами через село Возсіятське та селище Єланець, жителі яких блокували шляхи, вимагаючи їх ремонту.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"27 березня о 19:00 годині ЗНЯТО обмеження руху для всіх транспортних засобів на перехресті в с. Возсіятське Єланецького району: км 162+331 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-14; км 205+440 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55 та на перехресті автодоріг в смт. Єланець Єланецького району: км 185+176 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55; км 72+003 автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-10 /Р-06/", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині перекрили ще дві розбиті дороги

У Головному управління Нацполіції Миколаївської області поінформували, що громадяни погодились чекати до 29 березня. Якщо ремонт доріг не розпочнеться, акції протесту відбуватимуться знову.

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня о 7:00 близько 100 осіб перекрили автомобільний рух на автодорозі Н-14 «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв» поблизу с. Возсіятське Єланецького району. 27 березня до блокування приєдналися жителі Єланця, зупинивши рух перехрестям доріг Одеса-Вознесенськ-Новий Буг та Арбузинка-Єланець-Нова Одес-Миколаїв.