На Миколаївщині перекрили ще дві розбиті дороги

На Миколаївщині перекрили ще дві розбиті дороги

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині, де вже другу добу поспіль жителі села Возсіятське блокують дорогу на Кропивницький, у райцентрі, смт. Єланець, перекрили ще дві траси: Одеса-Вознесенськ-Новий Буг та Арбузинка-Єланець-Нова Одеса-Миколаїв.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

"27 березня о 12:00 у межах населеного пункту близько 20 осіб перекрили автомобільний рух на перехресті автодоріг Р-55 «Одеса-Вознесенськ-Новий Буг» та Т-1510 «Арбузинка-Єланець-Нова Одеса-Миколаїв» у смт. Єланець. Жителі районного центру перекрили рух для всього автотранспорту та ходять по пішохідному переходу. Вимога протестувальників - ремонт автошляху, який проходить через їхній населений пункт", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Селяни другу добу блокують "діряву" дорогу на Кропивницький

Миколаївський Автодор також розмістив попередження про обмеження руху в Єланці та пообіцяв про його відновлення поінформувати додатково.

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня о 7:00 близько 100 осіб перекрили автомобільний рух на автодорозі Н-14 «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв» поблизу с. Возсіятське Єланецького району. Сьогодні блокування продовжується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-