Няня побила хвору дитину: поліція Харкова вивчає докази

Відео

Поліція Харкова встановлює обставини побиття хворої дитини доглядальницею, яке зафіксували камери спостереження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Мати 14-річної дівчинки звернулася до поліції з заявою про те, що няня побила її доньку, коли вона була відсутня. На підтвердження своїх слів жінка надала відео з камер спостереження, які встановлені вдома. На даний час повідомлення зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень. Доглядальницю та матір дитини запрошено до  відділу поліції для надання пояснень щодо даної ситуації", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Домашнє насильство: Климпуш-Цинцадзе заявляє, що 600 смертей на рік - перебільшена цифра

Наразі працівники ювенальної превенції вивчають відео, надане потерпілою стороною. Після проведення усіх першочергових заходів поліцією буде прийнято рішення щодо подальшої правової кваліфікації події.

Відео з побиттям дівчинки в соцмережі Facebook оприлюднила працівник поліції Ляна Теремкова.

"Ця нянька працює в сім'ї близько року, останнім часом мама дівчинки почала помічати зміни в поведінці доньки, з'явилися синці, раптово відколовся зуб у дитини, і при яких обставинах не зрозуміло, дитина стала різко реагувати на підняття рук... І ось мама вирішила встановити в кімнаті відеореєстратор. На жаль, він при загадкових обставинах поламався, але після його ремонту мама дівчинки побачила ось такі кадри", - прокоментувала відео Теремкова.