Клімкін у Львові відвідав Польський військовий меморіал

Фото

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час робочої поїздки до Львова вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні, загиблих бійців АТО та воїнів УГА, а також відвідав Польський військовий меморіал.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Сьогодні, 2 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін в межах свого робочого візиту на Львівщину вшанував пам'ять загиблих на Майдані патріотів. Лампадки та квіти поклали до могил Героїв Небесної Сотні, що на Личаківському кладовищі", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Клімкін, а також голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові Мар'ян Орліковський поклали квіти до меморіалу полеглих у зоні АТО українців.

Читайте також: Меморіал Героїв Небесної Сотні: уряд визначив замовника будівництва

Представники влади поспілкувалися із родичами загиблих учасників АТО, а також поклали лампадки до Меморіалу Української Галицької Армії.

Клімкін у Львові вшанував пам'ять загиблих патріотів та відвідав Польський меморіал / Фото: Николаєвич Альона, Укрінформ

На завершення делегація урочистою колоною перейшла на Польський військовий меморіал, де поклали квіти та лампадки до польських поховань.