Суд відправив під нічний арешт чиновника, що взяв хабара кріслом

Голові Кривоозерської райдержадміністрації на Миколаївщині Олексію Мірошниченку суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Голові Кривоозерської райдержадміністрації Олексію Мірошниченку 12 лютого Первомайський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Тобто, він має перебувати вдома в нічний час», - сказали у прокуратурі.

Варто зауважити, що обвинувачення просило суд обрати міру запобіжного заходу у вигляді арешту із можливістю вийти під заставу близько 96 тисяч грн.

Читайте також: В ініційованих НАБУ справах суд ухвалив лише один обвинувальний вирок

Як уже повідомляв Укрінформ, працівниками Первомайської місцевої прокуратури спільно з оперативниками Управління захисту економіки в Миколаївській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів та майна головою Кривоозерської райдержадміністрації, начальником відділу освіти та завідувачем сектору господарського забезпечення РДА. Ці посадові особи вимагали та отримали неправомірну вигоду у вигляді 9 тисяч гривень та шкіряного офісного крісла від приватного підприємця за надання дозволу на оренду приміщення державної власності у смт Криве Озеро.

Їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб та поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).