На Вінниччині знову відкрили для фур ділянку траси до Могилева-Подільського

На Вінниччині станом на 8.00 скасовано обмеження руху для багатоосьових транспортних засобів на ділянці автотраси міжнародного значення М-21 «Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський» від м. Жмеринка до м. Могилів-Подільський.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ніка Чернега.

«Станом на 8.00 год 9 лютого раніше введене обмеження руху для багатоосьових транспортних засобів на ділянці а/д М-21 «Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський» від м. Жмеринка до м. Могилів-Подільський знято. Проїзд автомобільними дорогами області забезпечено», - повідомила Чернега.

За її словами, рух великовантажного транспорту трасою М-21 здійснюється дозовано, - задля уникнення ймовірних заторів, - в обох напрямках одночасно пропускають по кілька хур.

Читайте також: У Києві дороги чистять 300 одиниць техніки

Уночі на автошляхах області працювали 212 одиниць спецтехніки, зокрема, 149 плужних піскорозкидачів,18 бульдозерів і 42 навантажувачі, у снігоочисних роботах були задіяні понад 200 працівників шляхової галузі. На дороги регіону висипали 4 тис. тонн піщано-сольової суміші.

З огляду на продовження сильного снігопаду дорожні служби продовжують працювати в посиленому режимі.