На Херсонщині вантажівка врізалась в автобус

Ввечері 4 лютого на Херсонщині на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ вантажний автомобіль врізався в автобус, є постраждалі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Близько 20:40 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. ДТП сталася в районі 200 кілометра автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, повідомляють в поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що вантажний автомобіль «ДАФ» здійснив наїзд на автобус «Еталон», в якому знаходилися 19 громадян. Зі слів водія автобуса, під час руху заглох двигун, тож він зупинив транспортний засіб. В цей час позаду рухалася вантажівка. Зі слів її водія, на відстані близько 15 метрів він побачив на своєму шляху автобус. Загальмувати вже не було часу, тож сталося зіткнення.

Читайте також: У Дніпрі унаслідок ДТП загинув відомий волонтер

За даними правоохоронців, внаслідок ДТП пасажири автобуса були доставлені до медичних закладів обласного центру. Встановлюється ступінь отриманих громадянами тілесних ушкоджень. Попередня правова кваліфікація події - ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Поліція встановлює всі обставини події.