У Дніпрі унаслідок ДТП загинув відомий волонтер

У Дніпрі унаслідок ДТП загинув відомий волонтер

Оновлено
Укрінформ
У неділю, 4 лютого, у Дніпрі на Набережній Перемоги сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув відомий український волонтер Леонід Краснопольський.

Про загибель волонтера у ДТП написав мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook

«Тільки вчора ми посварилися з ним у Фейсбуці, а сьогодні його вже нема. Так, Льоня Краснопольський загинув сьогодні в ДТП. Так, Льоня, ортодоксальний єврей із Донецька, щирий патріот України, волонтер, дизайнер, підприємець, засновник проекту «Hunta in UA», який втік у 2014 році в Дніпро. Він був складний, вічно незадоволений і постійно бурчав», - написав Філатов.

Він зізнався, що у 2014 році допоміг вибратися Краснопольському з полону, хоч цю тему вони ніколи не обговорювали публічно.

Читайте також: На Львівщині перекинувся автобус із футбольною командою

За повідомленнями ЗМІ, на Набережній Перемоги автомобілі їхали в попутному напрямку в бік кільця. Водій Kia здійснював розворот ліворуч, у цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль у бік. Внаслідок удару ліва сторона кузова «корейця» була сильно деформована, а водій отримав травми, не сумісні з життям. Медики, прибувши на місце аварії, констатували смерть.

Леонід Краснопольський раніше жив у Донецьку та був дизайнером одягу. За підтримки Михайла Вороніна він відкрив своє ательє. Також він випустив колекцію одягу своєї ТМ Menstown.

Разом зі своєю дружиною він почав допомагати українській армії на блокпостах. Через деякий час на нього написала донос 19-річна дочка партнерки по ательє, і Краснопольський 4 дні пробув у будівлі СБУ, де його допитував слідчий з РФ. Після цього він виїхав до Дніпра.

Краснопільський також шив одяг, бронежилети та рюкзаки для бійців АТО. Крім того, він відкрив інтернет-магазин hunta.in.ua, в якому продавав аксесуари і футболки з українською символікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-