Губернатор Одещини заявляє, що пишається своїм "московським" радником

Очільник Одеської ОДА Максим Степанов не має зайвого часу, щоб реагувати на конспірологічні змови чи розвінчувати їх, у тому числі пов'язані з припущеннями про підготовку до балотування на посаду мера Одеси.

Так сьогодні Степанов прокоментував на прес-конференції розміщення на вулицях Одеси білбордів з його портретом і тезами: "Разом ми захистили Літній театр" і "Разом ми забезпечуємо безпечну Одещину", які дехто сприйняв як політичний піар у рамках підготовки до майбутніх мерських виборів.

"Я вважаю, що є певні досягнення, якими можу пишатися разом зі своєю командою. Це зроблено виключно у форматі публічного звіту про річну роботу. А на коментування всього, що стосується будь-яких конспірологічних речей або чуток, у мене зараз немає часу", - зазначив Степанов.

Прокоментував він і роботу в ОДА радника Артема Поланського, що є громадянином РФ і має московську реєстрацію.

Читайте також: У Польщі оскаржать відмову в екстрадиції Романа Поланського у США

"Я пишаюся. що в мене є такий радник як Артем Поланський. Я умовляв його зайняти цю посаду, і маю надію, що найближчим часом він отримає українське громадянство. Заяву та відповідні документи Артем подав ще рік тому", - сказав Степанов.

За словами голови ОДА, Поланський усиновив в Україні чотирьох дітей, витратив сотні тисяч доларів на благодійність.

"Будь-які спроби дискредитувати Поланського - це як мінімум некоректно, враховуючи зроблене ним", - підсумував Степанов.