У Мелітополі вилучили наркотиків на півмільйона гривень

У Мелітополі правоохоронці вилучили у місцевого жителя понад 4,5 кг наркотиків вартістю майже півмільйона гривень.

Про це інформує відділ комунікації поліції Запорізької області.

“20 січня працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції в Запорізькій області спільно зі слідчими провели санкціонований обшук будинку жителя міста Мелітополь 1959 року народження. За місцем мешкання раніше засудженого громадянина поліцейські виявили та вилучили: 30 висушених кущів відбірних рослин коноплі загальною вагою понад 3 кг (марихуана); поліетиленову пляшку, заповнену речовиною у подрібненому та висушеному стані загальною вагою 1,5 кг (марихуана); скляну банку з насінням рослин коноплі об’ємом близько 250 г”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Понад 20 обшуків: СБУ провела на Запоріжжі спецоперацію

Встановлено, що наркотичний засіб фігурант зберігав з метою збуту.

Зазначається, що вилучене було направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.