Понад 20 обшуків: СБУ провела на Запоріжжі спецоперацію

Понад 20 обшуків: СБУ провела на Запоріжжі спецоперацію

Відео
Укрінформ
На Запоріжжі співробітники Управління СБУ у Запорізькій області провели спецоперацію з викриття організованого злочинного угруповання, причетного до розбійних нападів та пограбувань на території області.

Про це повідомив у Facebook помічник начальника УСБУ у Запорізькій області Сергій Левченко.

"До угруповання входили особи раніше судимі за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Представники банди підозрюються у причетності до скоєння численних збройних нападів на приватні домоволодіння мешканців різних районів Запорізької області. Під час понад двадцяти обшуків у місцевих жителів, підозрюваних у скоєні вказаних злочинів, правоохоронці виявили пістолет-кулемет "Скорпіон", п’ять гранат РГД-5 та Ф-1, майже п’ятсот набоїв різного калібру, незареєстровану автоматичну і мисливську зброю, холодну зброю та наркотики", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Запоріжжі "накрили" пересувну телефонну станцію для ОРДЛО

Вилучена зброя та наркотичні засоби направлені для проведення відповідних експертиз, триває розслідування кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України - "Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше  приміщення чи сховище", що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-