Затриманий на хабарі директор аеропорту Миколаєва вийшов під 2,5 мільйона застави

Директор комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайло Галайко, якого звинувачують у намаганні дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові ОДА Олексію Савченку, вийшов під заставу у 2,5 млн грн.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Затриманий Михайло Галайко дійсно вийшов під заставу, обрану судом, у розмірі 2,5 млн грн. Ця сума була внесена на рахунок судової адміністрації і тримати цю людину під вартою не було жодних підстав», - сказали у поліції.

Варто зауважити, що даною інформацією не володіють у Заводському районному суді Миколаєва, який обрав запобіжний захід. Там запевнили, що жодної інформації про те, що Галайко вийшов на волю не мають.

Читайте також: Директора Миколаївського аеропорту арештували на два місяці, застава - 2,5 мільйона

Як уже повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 28 грудня був затриманий директор комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайло Галайко під час намагання дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові ОДА Олексію Савченку. Чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

31 грудня 2017 року Заводський райсуд Миколаєва обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з можливістю вийти під заставу у 2,5 млн грн.