У Чернігові хлопця вдарило струмом у тролейбусі

У Чернігові поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування 19-річного хлопця, якого у тролейбусі так вдарило електричним струмом, що він потрапив до лікарні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила старший інспектор Чернігівського відділу поліції Наталія Човпило.

"Враженого струмом хлопця до лікарні відвезла "швидка", і повідомлення про подію до нас надійшло з медичного закладу. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів)", - розповіла вона.

За інформацією з інших джерел, постраждалий є курсантом Академії Державної пенітенціарної служби, родом - із Кіровоградщини. Струмом хлопця вдарило вчора, 19 грудня, коли він заходив у салон тролейбуса. "Швидку" викликали свідки нещасного випадку.

Читайте також: Поліція відкрила справу за фактом травмування студентки у Франківську

Перша допомога потерпілому була надана у відділенні інтенсивної терапії. Сьогодні стан хлопця покращився і його перевели у терапевтичне відділення.

У тролейбусному управлінні запевняють, що транспортний засіб був справний. Імовірною причиною короткочасного струмовитоку на кузов фахівці вважають вологу, яка потрапила до електроагрегатів тролейбуса.