У Львові Mercedes в'їхав у "швидку", що прибула на іншу ДТП

У Львові автомобіль Mercedes в`їхав у машину швидкої допомоги. Фельдшер, який надавав допомогу потерпілій в іншій ДТП, отримав серйозні травми.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця обласного управління Нацполіції Світлана Добровольська.

«Напередодні пізно увечері на Сихівському мості у Львові жінка-водій не впоралася із керуванням та в`їхала у відбійник. На місце викликали швидку, медики якої оглядали постраждалу. В цей момент і поранено фельдшера», - зазначила Добровольська.

За її словами, водій автомобіля Mercedes іноземної реєстрації, за кермом якого перебував 19-річний львів’янин, скоїв наїзд на фельдшера, який стояв біля карети швидкої, після чого зіткнувся з самою каретою. Внаслідок зіткнення з діагнозом «перелом гомілки» 54-річний медик був госпіталізований.

Читайте також: Київська поліція шукає свідків смертельної ДТП на Лобановського

Наразі правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.