Київська поліція шукає свідків смертельної ДТП на Лобановського

Київська поліція шукає свідків смертельної ДТП на Лобановського

Укрінформ
У Києві на проспекті Лобановського невстановлений автомобіль збив двох киян, які переходили дорогу над підземним пішохідним переходом. Чоловік загинув, жінка – госпіталізована.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що повідомлення про автопригоду на проспекті Лобановського, що у Солом’янському районі столиці, надійшло до поліції вчора о 22:05.

"Слідчо-оперативна група провела огляд місця події та опитала очевидців. Попередньо встановлено, що навпроти будинку №37 чоловіка та жінку, які переходили проспект у невстановленому місці, збив автомобіль і водій з місця події зник. Від удару пішоходів відкинуло на зустрічну смугу, де постраждалий чоловік потрапив під "Mitsubishi Pajero". 43-річну жінку госпіталізували до лікарні, а 52-річний чоловік помер у кареті "швидкої", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві автобус протаранив вантажівку, постраждала жінка

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, а відтак розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці розшукують автомобіль-учасник автопригоди та його водія. На цей час перевіряються записи з камер відеонагляду.

Працівники поліції звертаються з проханням до свідків аварії зателефонувати до слідчого управління за номером 271-99-22 та допомогти у розслідуванні ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-