На Полтавщині зіткнулися маршрутка і вантажівка, є загибла

Фото

На Полтавщині внаслідок ДТП за участю маршрутного таксі та вантажівки одна людина загинула (70-річна кременчужанка) та шестеро пасажирів - травмовані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини. 

«Сьогодні, близько 10-ї години, поблизу села Підгорівка Козельщинського району, на 72-му кілометрі автодороги Полтава - Олександрія сталося зіткнення маршрутного таксі «Рута» та вантажного автомобіля Scania. Після зіткнення мікроавтобус під керуванням 67-річного мешканця міста Гадяч з'їхав на узбіччя. За кермом вантажівки перебував 41-річний мешканець міста Зіньків. Унаслідок аварії одна людина загинула (70-річна кременчужанка) та шестеро пасажирів «Рути» з тілесними ушкодженнями різного ступеня доправлені до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині туристичний автобус зіткнувся із легковиком, є загиблі

Зазначається, що після огляду медиків госпіталізовано 47-річного полтавця, 69-річну мешканку Полтави та 25-річну жительку Гадяча. Водії обох транспортних засобів не постраждали. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Встановлюються всі обставини та причини автомобільної аварії.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

На Полтавщині зіткнулися маршрутка і вантажівка / Фото: Нацполіція

Фото: НПУ