У Харкові стріляли з багатоповерхівки по перехожих

Відео

У Харкові на вулиці Пушкінській невідомі влаштували стрілянину по перехожих з вікон багатоповерхівки, поліція затримала чотирьох підозрюваних чоловіків.

По це повідомляє ГУ Нацполіції у Харківській області.

"Інформація про те, що з багатоповерхівки по вул. Пушкінській невідомі особи здійснюють  постріли по перехожих і будинках надійшла до Київського відділу поліції о 12.20. В той же час за результатами моніторингу мережі інтернет були виявлені відеоматеріали, на яких молодики стріляють з пістолета", - зазначили у поліції.

Там додали, що за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Співробітники поліції провели поквартирний обхід будинку і встановили помешкання, звідки лунали постріли.

За словами начальника Київського відділу поліції Олександра Коцара, у квартирі перебували  четверо юнаків, всі вони громадяни України. Їх доставили до  відділу поліції для подальшого  встановлення усіх обставин події.

Слідчі вилучили речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.