На Закарпатті через негоду знеструмлені майже 40 населених пунктів

Фото

На Закарпатті внаслідок негоди 30 населених пунктів повністю залишилися без електропостачання, ще вісім - частково.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Закарпатській області.

"Станом на 07:00 25 липня, за попередніми даними, в області відключеними від електропостачання залишалися 8 населених пунктів частково та 30 повністю. Зокрема: Ужгородський р-н (5 частково та 5 повністю); Мукачівський р-н (1 частково та 12 повністю); Міжгірський р-н (1 частково та 1 повністю); Рахівський р-н (1 повністю); Воловецький р-н (7 повністю); Перечинський р-н (1 повністю); Іршавський р-н (1 повністю); Хустський р-н  - 1 частково м. Хуст та 2 повністю", - йдеться у повідомленні.

Також інформують, що в ніч на 25 липня сильні пориви вітру спричинили падіння аварійних дерев, у двох випадках вони потрощили транспортні засоби.

Так, 24 липня о 23:10 дерево впало на проїжджу частину на вулиці Ужгородська в м. Перечин, о 23:30  - у в с. Тур'ї Ремети Перечинського району.

Три випадки падіння дерев сталися і в обласному центрі. У двох із них були пошкоджені транспортні засоби - автомобілі "ВАЗ 2106" та Daewoo Lanos.

У с. Кольчино Мукачівського району о 23:50 дерево повалилося на проїжджу частину  автошляху міжнародного значення Київ-Чоп.

Читайте також: Рятувальники Закарпаття у стані підвищеної готовності через метеопрогнози

У всіх випадках обійшлося без загиблих та травмованих, зазначають у ДСНС.

Фото: ДСНС України у Закарпатській області