Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: водій заснув за кермом

Фото

Біля с.Наталівка Новоград-Волинського району Житомирщини чоловік за кермом Renault Kangoo не впорався з керуванням і врізався у припарковану на узбіччі вантажівку. Водія госпіталізували з травмами, а його дорослі діти, що їхали з ним, загинули.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

"На 228 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки, водій автомобіля Renault Kangoo не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою, що стояла обабіч дороги у попутному напрямі. У результаті травми, несумісні з життям, отримали пасажири авто, брат та сестра. Їх батька, водія Renault Kangoo, доставлено до травматологічного відділення лікарні", - зазначили у відділі.

Читайте також: На Київщині у ДТП загинули п'ятеро осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.00. За попередньою версією, 59-річний водій авто втратив керування транспортним засобом, заснувши. Загиблому чоловікові було 29 років, жінці - 22.

Слідчо-оперативна група ГУ Нацполіції в Житомирській області розслідує подію за попередньою кваліфікацією ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.