"Хлібне перемир’я": бойовики 26 разів обстріляли сили АТО, гатили з танків і артилерії

За минулу добу бойовики 26 разів порушили режим "тиші" на Донбасі. Один український військовий загинув внаслідок підриву на міні, ще один отримав поранення.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Після 18 години, основна активність ворога була зафіксована на Маріупольському напрямку. З 82 міліметрових мінометів та гранатометів бойовики двічі били по Красногорівці". Селище Новотроїцьке обстріляли з озброєння БМП. А близько 23 години, вчергове демонструючи зухвале нехтування домовленостями про відведення важкого озброєння, наші позиції поблизу Широкиного бойовики обстріляли з артилерії калібру 152 міліметри та гранатометів. В результаті цього обстрілу один український військовий отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку окупанти майже о 23 годині з танків били по шахті Бутівка та Невельському. Також по Невельському працював ворожий 120 міліметровий міномет.

Читайте також: Штаб: 11 обстрілів, сили АТО відбили атаку бойовиків у районі Кримського

"Українські опорні пункти в районі Авдіївки злочинці обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначили у штабі АТО.

На Луганському напрямку бойовики застосовували гранатомети та стрілецьку зброю по селищам Малинівка, Жовте, Золоте, Станиця Луганська.