Тука привітав жителів Слов'янська з третьою річницею визволення

Заступник міністра Міністерства з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука привітав жителів та військових з З-ю річницею визволення міста Слов'янськ Донецької області від проросійських бойовиків.

Своє поздоровлення Тука оприлюднив у Facebook.

"Сьогодні - третя річниця звільнення Слов'янська від гидоти! Друзі! Від душі поздоровляю вас: і містян, і наших військових!", - наптисав Тука.

Він зазначив, що на жаль, не може сьогодні бути присутнім на святкових заходах і додав, що просить від його імені "обняти і розцілувати тих героїв 5-го блокпосту, які розтрощили терористичну групу".

"Обніміть і хлопців з 25-ки, і хлопців з 95-ки, і "дядю Сашу" - бійця "Беркуту" з Запоріжжя, з яким я так і не зміг познайомитись наочно, але про подвиг якого я пам'ятаю!", - написав Тука.

Читайте також: Суд над Штепою перенесли, з'явився лише один свідок обвинувачення

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні виповнюється третя річниця з дня визволення українською армією від проросійських бойовиків Слов’янська і Краматорська.

5 липня 2014 року о 13:00 бійцями-розвідниками 2-го батальйону Національної гвардії над міськрадою Слов’янська було встановлено український прапор. Того ж дня передові сили Національної гвардії увійшли і до Краматорська. Першими йшли розвідники та сапери, за ними – інші військові підрозділи. Визволення цих міст, які майже три місяці перебували під ворожою окупацією, стало черговою перемогою сил АТО над сепаратистськими бандформуваннями.