На Київщині фермер під час сварки поранив з мисливської зброї двох людей

Під час сварки, яка виникла на полі у с.Стара Оржиця Згурівського району Київської області через неправильно припарковану техніку, фермер поранив з мисливської зброї двох чоловіків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Під час конфлікту, який стався між фермерами на полі у с.Стара Оржиця Згурівського району, чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по сусідах-фермерах. Двох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями доправлено до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що лікарі діагностували у одного постраждалого поранення правої нижньої кінцівки, в другого - поранення плеча та шиї.   

Слідчо-оперативна група Згурівського відділення поліції, яка прибула на місце, встановила, що непорозуміння між фермерами сталося, коли орендатори, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів та його сину, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи.

Під час сварки син фермера взяв в автомобілі гладкодульну рушницю МР-27Н і вистрілив кілька раз угору. Його батько теж дістав свою мисливську зброю МЦ 2001, калібру 20 мм, але здійснив два прицільних постріли у бік робочих, жителів села Стара Оржиця.

На місці події працівники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї та дозвільні документи на них. 54-річного чоловіка, який стріляв, затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.