Підліток загинув від вогнепального поранення з дробовика

Підліток загинув від вогнепального поранення з дробовика

Укрінформ
Від вогнепального поранення, завданого з дробовика в живіт, загинув 14-річний мешканець Миколаєвщини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"24 червня о 15.21 до поліції надійшло повідомлення з обласної дитячої лікарні про те, що із вогнепальним пораненням мисливським дробом у живіт та руку госпіталізовано 14-річного хлопчика... Пораненому хлопцю було проведено операцію, під час якої медики намагались врятувати дитині життя, але він, так і не прийшовши до тями, помер", - йдеться у повідомленні.

Батько хлопця розповів слідчим, що син знайшов удома сумку з озброєнням та у результаті недбалого поводження випадково вистрілив собі у живіт.

Під час огляду домоволодіння правоохоронці знайшли та вилучили: фрагменти пижа та мисливського патрона, предмет, схожий на гранату РГД-5, запал, попередньо від гранати, 10 патронів з гумовими кулями, предмет, схожий на обріз рушниці, магазин від пістолета невідомої марки, які 42-річний домовласник зберігав незаконно. Чоловік був затриманий у порядку ст.208 КПК України.

Походження вилученого та його належність встановлюється. Озброєння направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років, та ч.1 ст.263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Ведеться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-