Інтенсивність обстрілів в зоні АТО знизилась - штаб

У зоні проведення антитерористичної операції з початку доби інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків знизилася, втім ситуація залишається напруженою.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-терористичні бандформування й далі не виконують в повному обсязі всі зобов'язання в межах останніх домовленостей щодо дотримання перемир'я. Хоч інтенсивність та кількість ворожих обстрілів з початку цієї доби суттєво знизилися, все ж з опівночі вже обліковано 4 факти застосування бойовиками зброї проти підрозділів ЗС України. ...В результаті ворожих обстрілів жоден військовослужбовець ЗС України сьогодні не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що українські військові у відповідь на обстріли із сторони бойовиків вогонь не відкривали.

Зазначається, що з початку доби бойовики з протитанкового гранатомету обстріляли позиції ЗСУ біля Павлополя на Приморському напрямку. На Донецькому напрямку, в районі Кам'янки, вдень зафіксовано два обстріли позицій українських військових зі стрілецької зброї та мінометів. На Луганському напрямку, поблизу селища Жовте, сталася одна збройна провокація із застосуванням стрілецької зброї.