На Миколаївщині Lanos влетів у вантажівку, троє загиблих

Фото

На Миколаївщині у ДТП загинули троє молодих людей, ще двоє у лікарні. Усі - жителіі одного села.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України в Миколаївській області. 

«Близько 3-00 години до Миколаївського відділення поліції Очаківського ВП ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що на 115 км автодороги М-14 "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" біля с. Зелене зіткнулися легковий та вантажний автомобілі. Водій автомашини Dаewoo Lanos та два його пасажири, 32-х та 23-х років, загинули на місці події. Ще двоє чоловіків, які знаходились у салоні легковика, 28-ми та 26-ти років, доставлені до лікарні. Всі потерпілі – односельці, мешканці Миколаївського району», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, 26-річний чоловік, керуючи автомашиною Daewoo Lanos, виїхав на смугу зустрічну руху, де транспортний засіб контактував із вантажівкою DAF, після чого легковик розвернуло у зворотному напрямку та викинуло на узбіччя. Автомобіль DAF після зіткнення з’їхав у кювет та перекинувся.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Призначено проведення експертиз.

Фото: Поліція Миколаївської області, Фейсбук