У Харкові зіткнулися легковик і вантажівка: четверо загиблих

У Харкові зіткнулися легковик і вантажівка: четверо загиблих

Фото, відео
Укрінформ
ГАЗ-66 та "Шевроле Лачетті" зіткнулися на оружной дорозі в Харкові: на місці загинули чотири людини, які їхали в іномарці.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів заступник начальника відділу Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Никоненко.

"Зіткнення вантажного автомобіля ГАЗ-66 та легкового автомобіля "Шевроле Лачетті" зареєстровано близько 15:00 на окружній дорозі в Харкові. У момент аварії в іномарці знаходилися 4 людини: 23-річні водій і жінка-пасажир, а також ще двоє невстановлених пасажирів, віком близько 25 років. Всі вони загинули на місці", - зазначив Никоненко.

За його словами, 35-річний водій вантажівки та його 39-річний пасажир доставлені в Харківську міську лікарню швидкої допомоги: "Їх стан задовільний".

"Попередньо встановлено, що 23-річний водій легковика виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Причини і обставини ДТП уточнюються", - додав Никоненко.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-