У Миколаєві горіла психлікарня

Фото

У Миколаєві горіла психіатрична лікарня. Пацієнтів евакуювали, постраждалих немає.  

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Миколаївській області. 

«13 травня о 14:42 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в палаті на другому поверсі триповерхового корпусу Миколаївської обласної психіатричної лікарні №1. Попередня причина пожежі – необережне поводження із вогнем», - йдеться у повідомленні.

На місце події за підвищеним номером виклику виїхали відділення 2, 3, 4 Державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергова зміна оперативно-координаційного центру. Також на місці працювала мобільна група ГУ ДСНС України у Миколаївській області на чолі з керівництвом.

За зовнішніми ознаками спостерігалося  горіння з балкону на другому поверсі та щільне задимлення коридорів другого та третього поверхів.

Персонал лікарні самостійно провів евакуацію 38 осіб із числа хворих. За інформацією адміністрації, у приміщені перебували ще двоє людей. Вогнеборці знайшли їх у палатах на другому і третьому поверхах.

Ланками газодимозахисної служби рятувальники винесли постраждалих на свіже повітря. Оперативно-рятувальними підрозділами було вжито заходів, спрямованих на недопущення поширення вогню на сусідні з осередком пожежі палати. О 14:52 пожежу було локалізовано, а о 15:10 - ліквідовано.

До гасіння залучалися 11 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу. На місці працювали керівництво адміністрації Центрального району м. Миколаєва, екіпажі патрульної поліції, бригади швидкої медичної допомоги, аварійні служби міста.