На Дніпропетровщині двічі за ніч горіли офіси Опоблоку

На Дніпропетровщині двічі за ніч горіли офіси Опоблоку

Укрінформ
Рятувальники двічі ліквідували пожежі, що виникали в приміщеннях політичної партії «Опозиційний блок» 13 травня у Кривому Розі та Кам’янському.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

«Повідомлення про пожежу, що виникла на вулиці Володимира Великого в місті Кривий Ріг до Служби порятунку «101» надійшло о 1:19. Вогнеборці встановили, що горять старі автомобільні шини біля вхідних дверей приміщення офісу політичної партії «Опозиційний блок». Офіс розташований на 1-му поверсі двоповерхової будівлі», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вогнем пошкоджено ролет та вхідні двері на загальній площі 2 кв м. Загиблих та травмованих немає. Пожежу ліквідовано о 01:47.

Цієї ж ночі, о 2:40 до Служби порятунку «101» міста Кам’янське надійшло повідомлення, що в Заводському районі на вулиці Олекси Сокола виникла пожежа також біля приміщення політичної партії «Опозиційний блок».

«Тут також горіли старі автомобільні шини біля вхідних дверей та полум’ям вже було охоплено натяжну стелю і офісні меблі в середині приміщенні громадської приймальні», - зазначається в повідомленні.

Вогнем пошкоджено вхідні двері, натяжну стелю та офісні меблі на загальній площі 21 кв м.

Пожежу ліквідовано о 3:08. Загиблих та травмованих немає.

Причини та збитки від цих двох пожеж встановлюються правоохоронними органами.

Дніпровська поліція відкрила кримінальні провадження за фактами підпалів офісів Опозиційного блоку за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до десяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-